Реформър Пилатес

Reformer_Pilates_1

Реформърът е иновативен уред, който представлява основен елемент в съвременните пилатес студиа. Този уред с подвижна платформа изпълнява важна роля в упражненията, като насочва усилията, предоставя стабилност и улеснява начинаещите, дори ако никога преди не са се занимавали с пилатес.

Как работи уредът Реформър Пилатес?

Когато правите Пилатес с уреда Реформър, количеството на съпротивление и напрежение може да варира, и е възможно дори  да се регулира, според възможностите на трениращия. За някои Реформър уреди се използва устройство за изтегляне, подобно на рамка за единично легло, но с плъзгаща се количка и регулируеми пружини повишаващи напрежението и съпротивлението. Без болка, тази подвижна количка, въжетата и пружините могат да се използват за упражнения от различни позиции.

Съпротивлението, създадено от системата на ремъка и пружината, води до една по-натоварваща тренировка за сила и издръжливост, сравнено с тренировката на постелка.Освен това можете да видите резултатите от Реформър Пилатеса по-рано. Мускулите на ръцете, краката и корема бързо стават по-стегнати и дефинирани.

Тренировките в Total Sport Fitness & Squash са индивидуални и водени от нашите сертифицирани инструктори Ани или Радост, които ще са до вас през цялото време.

Може да запазите час за вашата тренировка на: 0878 19 81 36
или
През мобилното ни приложение, което може да свалите напълно безплатно от тук:
Първата тренировка за клиенти на Тотал Спорт е 20 лв