Tapout XT тренировка

Високоинтензивна интервална тренировка с Мария - Тотал спорт

Екстремна тренировка, в която са вместени движения от смесените бойни изкуства (MMA). Всъщност, Tapout XT е създадена и разработена от Майк Карпенко – професионален състезател и треньор по MMA.
TapouT XT тренировката съчетава кардио и силови упражнения в комбинация с удари от различни бойни спортове – MMA ритници, юмруци и лакти.

Tapout XT тренировка за хармонично тяло с чисти мускули?

Тази тренировка помага за изграждането на чиста мускулна маса и изгарянето на голямо количество мазнини. Съчетанията, включени в Tapout XT тренировката се правят изцяло със собствена тежест, като само при някои упражнения се налага да се използват ластици, чиято роля е да създават допълнително съпротивление.

С тренировката Tapout XT се постигат впечатляващи резултати!

Бързите комбинации от удари с целенасочено съпротивление и сила, включени в тренировката Tapout XT забързват метаболизма. В следствие на това се изгарят множество калории (940 до 1200 калории на тренировка от 1 час). Освен това, се развиват всички мускулни групи, без да се набляга на определена такава. На практика, с Tapout XT тренировки изцяло може да промените тялото си и да изваяте красива мускулатура – силна и много издръжлива. Едновременно с оформянето на мускули се изчистват и излишните килограми.

За кого е подходяща TapouT XT?

Тъй като тренировката е много натоварваща, тя е подходяща за хора, свикали да тренират, съответно с по-висок праг на издръжливост.

Виж цени