Body Shape & Fit тренировка

Body Shape & Fit тренировка с Пламен в Total Sport, Пловдив

Body Shape & Fit е най-новата функционална тренировка, която включихме в програмата на Total Sport Fitness & Squash. Тренировката включва компилация от подбрани упражнения, така че да бъдат засегнати всички мускулни групи. Body Shape & Fit е специално разработена концепция с комплексни упражнения от познатите ви интензивни тренировки. Нашите инструктори Пламен и Мария са помислили за правилните съчетания, които да задействат метаболизма и той да работи в продължение на 6-8 часа изцяло във ваша полза, а именно горене на излишните калории. Включени са кръгови тренировки, упражнения със собствено тегло, ластици, свободни тежести, лостове, TRX, Tabata, HIIT и други подобни на тях.

Тренировката Body Shape & Fit се изпълнява с леки тежести и собствено тегло, набляга се на мобилността, издръжливостта и координацията в комбинация от силови и кардио упражнения. За да бъде още по-приятна и по-стимулираща тренировката, тя се изпълнява на фона на музика, съобразена с типа и интензивността на упражненията. Обикновено една пълна Body Shape & Fit тренировка варира между 40 и 50 минути, за да даде добри резултати.

Body Shape & Fit дава бърз и траен резултат

Всички упражнения, включени в Body Shape & Fit, целят стягане и оформяне на красива мускулатурата и дават отличен резултат, включително и за проблемните зони като корем, ханш, бедра. Тренировъчните методи са свързани с подобряване и възстановяване на сила, издръжливост, баланс и координация. С тази програма си помагате като освен да влезете във форма, освобождавате натупаните напрежение и стрес.

В основата на завидните и бързи резултати от нашата Body Shape & Fit тренировка е активирането на всички мускулни групи, с последващото продължително въздействие върху организма. Усилено се преработват излишните калории дълго след края ѝ, благодарение на ускорения метаболизъм. Така изграждате не само добра и спортна фигура, но и здраво, хармонично тяло.

Тренировка Body Shape & Fit със свободни тежести, Total Sport

Предимство е, че може да поддържате тялото си самостоятелно, само с Body Shape & Fit, без други спортни занимания. Разработена е, така че да постигате търсената промяна бързо и трайно, а именно – бързо премахване на излишните килограми, изграждане на релефна мускулатура, изцяло подобрен жизнен тонус. Но в случай, че не искате напълно да избягате от своите седмични фитнес тренировки, препоръчваме Body Shape & Fit да замени една от тях за още по-видим резултат.

Body Shape & Fit тренировка - става ли за мен?

Сигурно се питате дали тази тренировка е подходяща за Вас? Отговорът е, да! Body Shape & Fit тренировките са функционални и са подходящи, както за напреднали, така и за начинаещи. Заниманията могат да се извършват, и от мъже, и от жени, тъй като за тях се използват леки тежести и няма опасност от натрупване на мускулна маса, от което често се притесняват дамите.

Другото много голямо предимство на Body Shape & Fit в Тотал Спорт е възможността сами да избирате удобно за Вас време кога да тренирате. Своите 50 минути за това занимание може да определите в интервала от 08:30 до 10:30 часа, като когато и да дойдете Вие ще стартирате от самото начало на заниманието. По този начин имате възможността да се присъедините по всяко време, без да сте зависими от фиксирано начало и край!

Body Shape and Fit тренировка в Total sport е подходяща за мъже и жени
Заповядайте на Body Shape & Fit тренировка в Total Sport с инструкторите Пламен и Мария!

Вижте кога се провеждат тренировките по Body Shape & Fit

Програми Цени