Animal Flow тренировка – какво представлява?

Animal Flow тренировка с Мая Личева

Animal Flow® е иновативна тренировъчна система, която съчетава примитивни движения с елементи от различни тренировъчни дисциплини със собствена тежест. Това е предизвикателна и забавна тренировка, която провокира и подобрява:

  • мобилност
  • сила
  • ловкост
  • гъвкавост
  • издръжливост
  • и координация.

Animal Flow® развива цялостната двигателна култура, работи за повишена концентрация, подчертава ефективността и значението на фунционалното движение в ежедневието ни.

За кого е подходяща Animal Flow тренировка?

Animal Flow е за всеки, независимо от степента му на физическа подготовка или фитнес цели. Може да бъде самостоятелен тренировъчен режим или включена в комбинация с друг тип трениране за постигане на още по-добри резултати. Animal Flow тренировка е изцяло със собствената тежест на тялото и не изисква специфично оборудване, но за сметка на това се тренират специфични движения и умения.

Видео: Animal Flow с Мая Личева в Тотал Спорт

Мая Личева - Animal Flow тренировка

Animal Flow - Предистория

Създател и основен двигател на Animal Flow® е Майк Фич, който в резултат на своя опит успешно съчетава елементи от:

Резултатът е уникална и провокативна тренировъчна система, която определено повишава фитнес постиженията на всеки, докато тренира и се забавлява. В цял свят мрежата от инструктори и трениращи се развива, а сега вече и в България, за първи път Total Sport Fitness & Squash ще провеждат тренировки по Animal Flow, водени от Мая Личева, сертифициран Animal Flow инструктор.

Animal Flow с Мая Личева - Total Sport в Пловдив

Вижте кога се провеждат тренировките по Animal Flow

Програми Цени