Вакуум и инфраред отслабваща система

Ексклузивна система разработена специално за отслабване и моделиране на тялото. Апарата работи на принципа на вакуумен масаж и инфрачервени лъчи. Благодарение на вакуума механично се въздейства на целулита и натрупаните мазнини, които се изхвърлят чрез лимфата. Уредът е предназначен също така и за лимфен дренаж. Въздейства на стрии, като подпомага заглаждането релефа на кожата. При терапия с уреда се постига ускоряване на кръвната циркулация, дрениране на токсините, стимулира се метаболизма и се елиминират излишните мазнини по тялото.

vacuum-3

Малко предистория за вакуумния масаж?

Ефектът, постиган чрез вакуум, се използва с медицински цели вече няколко хилядолетия! В древен Китай кухите керамични и бамбукови пръчки са използвани за лечение на много болести. Те създават отрицателно налягане или вакуум, когато се положат върху кожата по различни части на тялото. Кожата се всмуква навътре в кухината и по този начин се предизвиква прилив на кръв.

Какво представлява съвременната вакуум терапия? Какво приложение намира?
Едно от най-успешните приложения на вакуумната терапия е използването й при лечебен масаж. Въздействието с вакуум върху тялото посредством движение е известно като вакуумен масаж.

Какви ефекти има доброто кръвоснабдяване?

Един от най-значимите ефекти на традиционния терапевтичен масаж е подобрение циркулацията на кръвта. Допълнен с въздействието на вакуумната терапия той дава на масажиста едно наистина мощно средство с много нови възможности.

Вторият най-важен ефект е този на детоксикация. Премахване на токсините от тялото става през мастните и потните жлези. Известно е, че потните жлези просто „изгарят“ съдържанието в тях под действие на приложения вакуум. Можем да сравним ефекта с почистването на къщата с прахосмукачка. Тя не само почиства повърхността на пода от мръсотии, но също така изсмуква прашинките дълбоко от тъканта на килимите. Подобно, вакуумният масаж почиства нашата кожа, премахва токсините от дълбоките слоеве и ексфолира излишните мъртви клетки на кожата. Като резултат кожата изглежда по-млада, по-свежа и здрава.

vacuum-1
vacuum-2

Когато вакуумният масаж се прилага по протежението на гръбначния стълб той подобрява оросяването на гръбначните прешлени и хрущяли. Това въздейства благоприятно на хора, страдащи от артрит и други гръбначни проблеми.

Друго поле на изява за вакуумния масаж са козметичните и антицелулитните терапии. В Европа вакуумният масаж е добре известен като мощно средство в борбата с целулита и откровено казано е единственият подход, който дава видими резултати и то за кратко време. Не на последно място вакуумният масаж оказва ефект и върху имунната система, като засилва нейните съпротивителни способности.

Еднократни процедури

Процедура Продължителност Цена
Вакуум + масаж 45 мин. 35 лв.
Вакуум + масаж 25 мин. 27 лв.
Вакуум + масаж 60 мин. 43 лв.
Вакуум 30 мин. 26 лв.
Вакуум 15 мин. 20 лв.
Вакуум 40 мин. 32 лв.

Пакети - 10 процедури

Процедура Продължителност Цена
Вакуум + масаж 45 мин. 320 лв.
Вакуум + масаж 25 мин. 250 лв.
Вакуум + масаж 60 мин. 390 лв.
Вакуум 30 мин. 240 лв.
Вакуум 15 мин. 180 лв.
Вакуум 40 мин. 280 лв.

Вижте всички масажи и терапии предлагани в Total Sport

Масажи и терапии