Бокс тренировки в Тотал Спорт

Бокс тренировки в спортен клуб Тотал Спорт с Мария

Ако при споменаването на думата бокс, у вас се пробуждат асоциации единствено със синини и агресия, сме готови да ви опровергаем! Развийте духа и тялото си с нашите тренировки по бокс!

Защо да тренираме бокс?

Със сигурност дори и на най-незапознатите сред вас им е ясно какво представлява спорта. Нека оставим правилата за професионалистите и да ви разкрием тази страна на нашите бокс тренировки, които ще пречистят съзнанието ви и ще развият фигурата по комплексен начин, за който не сте и подозирали.

Естествено, че има риск да получите някоя друга синина, но винаги може да останете извън ринга, като тренирате на крушата с въображаем противник. И в двата случая, независимо дали ще правите спаринг с партньор, или ще тренирате самостоятелно, в края на всяка тренировка ще се чувствате освободени от натрупаната отрицателна енергия и стрес.

Как тренировките по бокс се отразяват на духа и тялото?

За разлика от много други спортове, боксът тренира комплексно всички мускулни групи. Съчетава в себе си силови и кардио тренировки, които перфектно извайват частите на тялото – крака, ръце, дупе и корем. Боксът се грижи и за вашата правилна стойка. Спортът предлага изключително разнообразие от упражнения, хармонично оформящи фигурата.

Ако се чувствате в не добра форма, или сте некоординирани, това не е никаква пречка да започнете. С всяка следваща тренировка и проявяването на постоянство се развиват повече рефлекси и подобрявате както физическото, така и психическото си състояние. Не само, че се отървавате от негативната енергия и агресия, провокирани от най-различни фактори, но и ще усетите как тонусът ви значително се подобрява.

 

Бокс тренировки с Пламен, Total Sport Fitness & Squash

Видео от бокс тренировки в Тотал Спорт

Спортът учи на дисциплина, прави ни по-смирени, но силни личности, способни да се справят по-умело с ежедневните си задачи. С добрата физическа форма идва и доброто настроение, затова единственото, което трябва е желание!

Тренировките ще се водят от професионалните треньори и шампиони по бокс – Пламен и Мария! Вижте кога в нашата програма.

Вижте кога се провеждат тренировките по Бокс

Програми Цени